Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendegratis.nl


  Gratis helderzienden-hulplijn met helderzienden uit Nederland. Helderzienden voorspellen uw toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendegratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Op 11 juni kreeg ik van Gunter via de mail antwoord op mijn vraag. Wat deze man uit enkel 2 namen met geboortedata kan halen is niet te bevatten. Daarnaast heeft hij nog een 2-tal byzonderheden toegevoegd. Op grond hiervan heb ik een telefonisch consult met hem gehad.
Ik kan niet anders zeggen dan, Gunter ik vind je van grote klasse. Mij ga je zeker terug horen. Hartelijk dank.




Ervaring van Joke met helderziende Gunter   Ervaring van Joke met helderziende Gunter   Ervaring van Joke geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Sorry Gunter, ik viel weg. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Eerste keer dat ik met jou belde, maar wat weet jij veel te vertellen uit jezelf. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen op het gebied van de liefde. Liefs.




Ervaring van S. met helderziende Gunter   Ervaring van S. met helderziende Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Heb veel mediums op deze site gesproken, but Gunter.YOUR THE BEST. Humor, vriendelijk, eerlijk en loep zuiver. Ga zo door. Veel dank en groet.




Ervaring van Samira met helderziende Gunter   Ervaring van Samira met helderziende Gunter   Ervaring van Samira geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Op het pad van je leven kom je soms een speciaal persoon tegen. Een persoon waar je voortdurend aan denkt omdat die persoon jou altijd haar/zijn liefde schenkt. Die altijd voor je klaar staat zelfs als het iets minder met je gaat met de hulp van die persoon kun je alles weer aan. Als je valt help zij/hij je weer met opstaan, ze drogen je tranen van verdriet en geven je dan net dat ene zetje. Zodat ook jij weer van het leven geniet, die persoon slaat ook vaak een arm om je heen
en verteld je alles komt goed. Maar heb geduld het gaat niet meteen
blijf geloven in jouw dromen. Want geluk en liefde zal ook weer in jouw leven komen. Ik kwam tegen op mijn levenspad zo’n persoon
bedankt voor je steun en liefde. Het heeft veranderd in positieve zin.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Liefste Gunter. Je geeft rust, vertrouwen en een goed gevoel. Beste medium die ze hier op de site hebben. Doe zo voort je bent een topper. Dikke knuf xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter,
Heb je reeds meerdere malen gebeld en dus hierbij wil ik je alvast bedanken voor alles wat je al gedaan hebt. Je readings zijn van een zeer hoog niveau en je voelt de situaties enorm goed aan. Je houd de gesprekken luchtig zodanig dat je er een positief gevoel kan aan overhouden en dat siert je. Bovendien mag je ook rekenen op al je steun om de dingen naar de goed euvel te zetten.




Ervaring van Scherp met helderziende Gunter   Ervaring van Scherp met helderziende Gunter   Ervaring van Scherp geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Allerbeste Medium van de lijn meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Zonnetje met helderziende Gunter   Ervaring van Zonnetje met helderziende Gunter   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  U bent de beste, en de liefste Gunter. Dank u wel voor alles. U bent in onze hart en ik wil u graag gauw weer spreken.
Gunter is de beste en betrouwbaarste medium ever. Merci merci merci.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De allerschattigste aller liefste persoon die er bestaat. Niet alleen begrijpt hij mij, maar hij begrijpt ook dat ik het soms allemaal niet meer geloof. Ongelooflijk veel respect heb ik voor Gunter, want er bestaat er maar een. En hij weet het ;).




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter Dank. Dank voor je mooie en lieve woorden.
Bij jou kan en mag alles besproken worden.
Vanuit je hart geef jij ons antwoorden.
Je bent een bijzondere man.
Ik bel je snel.
Lieve groet moeder Theresa.




Ervaring van Moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van Moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van Moeder theresa geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve lieve Gunter, het is altijd geruststellend om u te spreken. Maar daarnaast bent u een van de liefste mensen die ik ken. Altijd eerlijk en begripvol. Ik hoop op goede tijden.

Uw vaste beller(Jezus, u weet wel) xx.




Ervaring van Duitsland met helderziende Gunter   Ervaring van Duitsland met helderziende Gunter   Ervaring van Duitsland geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Er is niemand zo geweldig als Gunter, lachen dat we doen. Oneindig veel, maar dat doet hij bij iedereen ;) de beste MEDIUM. Bedankt Gunter voor mij telkens weer bij te staan x.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Oprecht een lieverd deze man xx.




Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De liefste, de beste, uniek. En zeer zuiver en puur. Oprecht, begripvol en heeft humor. Goede advies en uiterst integer. Zijn er maar een handjevol van maar deze meneer is er maar 1 van. Thank you for everything my sweet Gunter. We love you. Hele dikke knuffel San. B en familie.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, ik kon je helaas niet meer bedanken. Maar bij deze bedankt voor het geweldige gesprek van net. Je hebt me zo laten lachen en ik zal je op de hoogte houden over deze 4 hahaha. Komt helemaal goed liefs K.




Ervaring van K. met helderziende Gunter   Ervaring van K. met helderziende Gunter   Ervaring van K. geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter, bedankt voor uw tijd.
Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Dit keer ga ik het zeker anders aanpakken en ga niet wachten. Sorry was te laat met opladen en kon het gesprek niet afmaken.




Ervaring van Voetbal met helderziende Gunter   Ervaring van Voetbal met helderziende Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  U bent de geweldigste. Ik kan weer lachen dankzij u. Onze kanjer. Geen 10 sterren maar 100 voor u. Dank dank dank. We bellen gauw. We love you Gunter. Liefs san en mams.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunther bedankt om mij te begeleiden. Jij was degene die mij in mezelf deed geloven om deze stap te zetten.




Ervaring van K met helderziende Gunter   Ervaring van K met helderziende Gunter   Ervaring van K geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gelukkige verjaardag aan de knapste man ter wereld, en de beste Medium die er bestaat, wens jou het aller beste toe want je verdient het xxx.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met helderziende Gunter   Ervaring van Aartie met helderziende Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter wat ben je toch geweldig en wat kan ik met je lachen. Hij begint met de situatie te omschrijven, exact zoals ie is, zonder dat je ook maar iets vertelt, behalve je geboortedatum. Bij elk gesprek pikt hij de liefde op, omdat dat nu heel erg bij mij speelt. Ondanks de situatie blijft hij positief, terwijl ik soms al de hoop aan het opgeven ben.
Ik heb je vanavond lang gesproken. En je omschrijving van de uiterlijke kenmerken van mijn toekomstige man/vriend, zoals je hem noemt, was echt GEWELDIG.




Ervaring van EM met helderziende Gunter   Ervaring van EM met helderziende Gunter   Ervaring van EM geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Hi Gunter,

Van de week met u gesproken over onder andere of ik nog geld terug krijg wat per ongeluk op een verkeerde oude rekening is gestort. Precies een dag later kreeg ik een bericht dat ik het geld teruggestort zou krijgen maar dat het nog even kan duren, maar diezelfde dag is het nog gestort.

Wilde je dit natuurlijk even laten weten.

Groetjes.




Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met helderziende Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met helderziende Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met helderziende Gunter   Ervaring van H. met helderziende Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Een bijzondere medium. Ik belde hem over de liefde en wist hij direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. Ook kon hij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeite en geld waard om te bellen. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde.

Liefs, meisje dat Spaans kan spreken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  U bent de liefste, de beste. U bent bijzonder en oprecht. Is er maar 1 van, merci merci merci voor alles. Woorden schieten tekort in hoe ik u ooit kan bedanken voor uw readingen en advies ect. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Voor de minder leuke dingen maar ook voor de mooie dingen die u vertelt. Nogmaals dank onze lieve Gunter. Ben super blij en dankbaar met u. Dikke kus en knuffel van mij en de familie. Wij spreken elkaar gauw weer lieverd. Dikke kus san.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Ik had nog niets gezegd en je wist al meteen waarvoor ik belde. Wow. De karakteromschrijving klopte ook als een bus. Fantastisch. Meteen to the point en hele zuivere reading en voorspellingen. Als bonus, los van het onderwerp waarvoor ik belde, gaf je ook nog nuttige tips over mijn eigen gezondheid waar ik mee verder kan. Bedankt.




Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben.

1000 maal dank. Liefs van Truus.




Ervaring van Truus met helderziende Gunter   Ervaring van Truus met helderziende Gunter   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Liefste Gunther, ik wou je alvast een fijne Kerst wensen, met de aller beste wensen. Jij verdient ook alleen maar het beste . bedankt voor alles. dikke kus xxx.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Onze lieve lieve Gunter. Wij wensen jou fijne en warme feestdagen. En dat het licht altijd mag schijnen in uw leven. Dank voor alle gesprekken en dan voor alles. Heerlijke en eerlijke vent van ons. We houden van u en zijn super trots op u. Hele dikke en warme knuffels. We bellen z.s.m. groetkes van san en mama. Xxx.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De beste de liefste en sowieso de grappigste man die ik ken. Alleen maar respect voor u lieve Limburger/WV. Kusjes lieve Guntherrrrrrr kijk al uit naar de kerstfilms ;) x.




Ervaring van Rachel met helderziende Gunter   Ervaring van Rachel met helderziende Gunter   Ervaring van Rachel geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunther ben zo blij jou gesproken te hebben gisteren. heb jou enorm gemist en dankzij jou voel ik mij weer stukken beter. jij bent en blijft een Engel .




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Over de meeting had je alvast gelijk, nu de rest nog.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendegratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendegratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendegratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendegratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden