Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendegratis.nl


  Gratis helderzienden-hulplijn met helderzienden uit Nederland. Helderzienden voorspellen uw toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendegratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Bedankt voor je fijne gesprek. Ik heb je nett gesproken en vond het heel bijzonder hoe je dingen zo gedetailleerd kon vertellen zoals over de auto en telefoons ect. Onwijs bedankt Tabitha, ik houdt je op de hoogte als ik iets hoor of zie.

Liefs K.




Ervaring van K. met helderziende Tabitha   Ervaring van K. met helderziende Tabitha   Ervaring van K. geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met helderziende Sanne   Ervaring van Emmie met helderziende Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina ik heb je hulp gevraagd en wat je zij het klop. Nu wachten op de volgende ontwikkeling hoop dat je ook hier gelijk heb.Nina je bent echt goed. En aanrader voor iedereen die net zo als ik niet meer uitkomen. Bedankt Nina. Groetjes Rina




Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve en beste Nina ik ben erg blij met jou antwoord je heb gelijk ik ben wat meer opener ik heb ook het gevoel dat hij mij graag mag, ik ken deze man al meer dan 7 jaar maar ik beschouwd hem eerst als vriend maar een aantal jaren geleden bij mijn verjaardag stuurde hij en groote bos bloemen met deze worden hou van je . Bedankt voor jou mail Nina.




Ervaring van Tamai Rina met helderziende Nina   Ervaring van Tamai Rina met helderziende Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele, je weet dat je ECHT goed bent, ik probeer je te bereiken en heb al meerdere een fotoreading gestuurd heb.
Wanneer ben je er terug, het is zo spijtig dat zo iemand als jij ontbreekt op deze site, dankje.




Ervaring van onbekend met helderziende Angele   Ervaring van onbekend met helderziende Angele   Ervaring van onbekend geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met helderziende Exena   Ervaring van JZ met helderziende Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met helderziende Lilith   Ervaring van Mimi met helderziende Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met helderziende Vitta   Ervaring van T.P met helderziende Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lieve Lineke, U bent een lieve geduldige vrouw en ik heb u vaker gesproken. Uw voorspellingen zijn uitgekomen nu nog de rest.
Ik had u net rond 21 uur aan de lijn. Ik heb u niet kunnen bedanken, want mijn credits waren op. Heel erg bedankt voor uw geduld.

Knuffel en liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lineke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Pas op om met Beau te bellen want hij heeft humor, weet precies hoe het in elkaar zit en geeft gigantisch goede tips.




Ervaring van A met helderziende Beau   Ervaring van A met helderziende Beau   Ervaring van A geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met helderziende Kiki   Ervaring van Angela met helderziende Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Adora, zo blij je te spreken een echt top medium hier op deze lijn.
Zuiver en heldere antwoorden, jij weet alles zogoed te beschrijven en ik sprak alleen maar m,n naam uit.
Echt een topper ben jij.
Dikke 5 sterren Cynthia.




Ervaring van Cin met helderziende Adora   Ervaring van Cin met helderziende Adora   Ervaring van Cin geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met helderziende Micha   Ervaring van Meisje anoniem met helderziende Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik heb reuze veel ervaring met mediums en Nina steekt er met kop en schouders bovenuit. Respect Liefde en Bewondering. Bel haar gerust op en ervaar dit zelf.




Ervaring van Miny met helderziende Nina   Ervaring van Miny met helderziende Nina   Ervaring van Miny geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met helderziende Joke   Ervaring van Diana met helderziende Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Zo blij dat je terug bent liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Yoshua   Ervaring van anoniem met helderziende Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met helderziende Tabitha   Ervaring van Dame met helderziende Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met helderziende Mina   Ervaring van M. met helderziende Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alea
  Ervaring met helderziende Alea
  Hoi Alea, wat fijn dat je zo eerlijk bent en nuchter. Je zegt wat je ziet en vertelt geen sprookjes. Dank dat je meedenkt over het spirituele bad en het reinigen van alle negatieve energie. Het blokkeert mij en dat voelde je heel goed. Wat je zei over D. klopte precies, het is ook een kwestie van tijd. Fijn dat je mij uit mijn paniek kon halen. Tot heel snel hoor. X je.




Ervaring van F. met helderziende Alea   Ervaring van F. met helderziende Alea   Ervaring van F. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alea  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Wauw Jeannet, je hebt me echt geraakt, je voelde de dingen heel goed aan tot in de kleinste details ,alles wat je zei klopte. Je bent een sterke dame. Ik vond het een heel aangenaam gesprek en heb veel bewondering voor jou. Ik heb wel lang moeten wachten, want u lijn was altijd bezet, maar je was zeker het wachten waard.
Dank je wel voor alles .




Ervaring van X met helderziende Jeannet   Ervaring van X met helderziende Jeannet   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Die Tabitha toch, wat kan zij je geruststellen. Ik praat al meer dan 1 jaar met der en ze is er nooit naast geweest, altijd ga ik met een fijn gevoel bij der weg, zij is zeker een aanrader. Al mijn voorspelling zijn uitgekomen en weet 100% dat die andere ook zullen uitkomen. Keep it up tabitha, 10 sterren voor jou.




Ervaring van Ysay met helderziende Tabitha   Ervaring van Ysay met helderziende Tabitha   Ervaring van Ysay geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met helderziende Anny   Ervaring van G met helderziende Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met helderziende Anny   Ervaring van G met helderziende Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met helderziende Sharida   Ervaring van L. met helderziende Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met helderziende Sophia   Ervaring van lus met helderziende Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met helderziende Nima   Ervaring van X. met helderziende Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met helderziende Gazali   Ervaring van Sabrine met helderziende Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendegratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendegratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendegratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendegratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden